Livsmedelsverksamhet - lämna uppgifter för omklassning enligt ny riskklassningsmodell

Den här tjänsten kräver inloggning
LÄS MER

Välkommen att lämna uppgifter om din livsmedelsverksamhet i Strömstads kommun!
Här lämnar du uppgifter om befintlig livsmedelsverksamhet. Miljö- och hälsoskyddsavdelningen behöver uppgifterna för att placera verksamheten i rätt riskklass enligt Livsmedelsverkets nya riskklassningsmodell.
Om verksamheten är certifierad enligt en standard för livsmedelssäkerhet är det bra om du har ditt certifikat tillgängligt så att du kan ladda upp det.

Ni som har både dricksvatten- och livsmedelsanläggning behöver skicka in en omklassning för dricksvattenanläggningen och en för livsmedelsanläggningen.

För mer information: Livsmedelsverksamhet - Strömstad (stromstad.se)

Logga in med din egen e-legitimation
Som företrädare för företaget så använder du din egen e-legitimation för att logga in i e-tjänsten, exempelvis Mobilt BankID. I e-tjänsten kan du välja att hämta företagsuppgifter från Bolagsverket, Statistikmyndigheten SCB och Skatteverket, så att du slipper fylla i dem. Du kan också välja att fylla i uppgifter om ditt företag manuellt.

Om du saknar svenskt personnummer så kan du använda samordningsnummer för att skaffa en Freja e-legitimation. Samordningsnummer får man t.ex. när man ansöker om att bli godkänd för F-skatt och saknar ett svenskt personnummer.

Relaterad information
Så här hämtas dina företagsuppgifter (bolagsverket.se).

Följande behövs för e-tjänsten

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa